LEEF Leiden

Zes Stoere Stadswoningen

Stoer en stijlvol

Leef Leiden - Voorkant

Robuust in vorm, materiaal en sfeer. Stijlvol in ontwerp, kleur en afwerking. Dit project is een moderne en elegante verschijning aan de rand van de jonge wijk Groenoord.

De zes geschakelde woningen vallen op door hun stevige, hoekige vormen. De natuurlijke, donkere kleur van de begane grond en de lichte, frisse tint van de eerste verdieping vullen elkaar prachtig aan. Het platte dak geeft deze woningen een extra solide karakter. Ruimte, gemak en mogelijkheden.

Ook in de woning vind je eigenheid en sfeer. En vooral ruimte. De woonkamer en open keuken zijn ronduit royaal. Via openslaande deuren sta je direct in de tuin, je eigen patio met veel licht en privacy. Hier bevindt zich ook de berging, verbonden aan de woning. Daarvan maak je eenvoudig een extra kamer.

Boven beschik je over drie slaapkamers en een badkamer met, als jij dat wilt, een bad. Je hebt veel te kiezen, want je hebt alle mogelijkheden op deze verdieping. Het is immers jouw huis.

Plattegronden

Begane grond

  • Ruime, lichte woonkamer
  • Ruime, open keuken
  • Terras aan voorzijde
  • Heerlijke patiotuin
  • Berging aan voor- en achterzijde
  • Mogelijkheid creëren extra kamer
Beganegrond - LEEF Leiden
1e verdieping - LEEF Leiden

Verdieping

  • 3 Ruime slaapkamers
  • Complete badkamer met toilet, douche en wastafel
  • Wasruimte met wasmachine-aansluiting

Nieuwbouw, een slimme keuze

Jouw voordelen op een rij

Bij nieuwbouw is nieuw ook écht nieuw. Daar kies je bewust voor, want het heeft zo z’n voordelen. Het mooiste is misschien wel dat je volledig beslist over hoe de woning er van binnen uit gaat ziet. Jouw stijl, jouw smaak, jouw huis. Een spiksplinternieuwe woning heeft uiteraard nog meer voordelen. Zeker in vergelijking tot bestaande bouw.

Nieuw is voordeliger

Een nieuwbouwwoning is vriendelijk voor jouw portemonnee. Dat merk je al bij de aankoop en financiering. Zo betaal je geen overdrachtsbelasting – je koopt vrij op naam – en je komt veelal in aanmerking voor extra leencapaciteit. Bovendien zijn nieuwe woningen energiezuiniger en dat zie je terug op je energienota.

Nieuw is wonen zonder zorgen

We zeiden het al: nieuw is nieuw. Dat betekent dat je jarenlang geen omkijken hebt naar het onderhoud van jouw woning. Alles ziet er strak en verzorgt uit, alles werkt en alles heeft garantie. Je hoeft de eerste jaren geen rekening te houden met onderhoudskosten. En is er iets niet in orde dan mag je rekenen op reparatie of vervanging. Veel gemak dus.

Nieuw is duurzaam

Een pas gebouwd huis is zacht voor het milieu. De laatste technieken en de slimste materialen maken jouw nieuwe woning duurzaam en ‘groen’. Een nieuwbouwwoning is al gauw 30 procent energiezuiniger dan een woning van zo’n 25 jaar oud. Alle woningen in LEEF Leiden hebben dan ook energielabel A. Een fijne gedachte, niet waar?

Nieuw is veilig en zeker

Je voelt je goed en veilig in een huis van nu. Want met het modernste hang- en sluitwerk ben jij de enige die binnenkomt en hou je inbrekers buiten. De woningen in LEEF Leiden zijn bovendien standaard voorzien van professionele, gekeurde rookmelders. Ook daarmee zit je goed en zeker.