LEEF Leiden

Stoer, Stads en Eigentijds

LEEF. Robuust en compleet wonen vlakbij het oude centrum van Leiden. De naam van dit opvallende nieuwbouwproject klopt in elk opzicht. Een volgende stap in je leven, een plek voor levensgenieters en het leven van de stad en de natuur om de hoek.

In deze tweelaagse woning met een stijlvolle patio voel je je thuis. Hier heb je alles wat je nodig hebt en leef je zoals jij dat wilt.

Groenoord Leiden

Groenoord

Thuis tussen stad, groen en water

Hier ben je helemaal thuis. Aan de rand van de nieuwe wijk Groenoord, ten noorden van de binnenstad, heb je de ruimte. En de keuze. De gemakken en gezelligheid van het Leidse centrum, de frisheid en het vermaak van park Tuin van Noord. Stad en groen, beide op nog geen tien minuten fietsen…

Groenoord is vernoemd naar het verdwenen landgoed dat hier ooit lag. Het groene karakter van toen is nog voelbaar, het is verrijkt met het gemak van nu. Comfortabele nieuwbouw, ruimte om te parkeren en te recreëren. Het goede leven vind je in Groenoord.

LEIDEN

een stad om van de houden

Gezellige straatjes en winkels, monumenten, musea en… de oude grachten. Leiden heeft het allemaal.

Een complete en gezellige stad om van te houden en om heerlijk te wonen

De zichtbare, rijke historie gaat hier hand in hand met het hedendaagse stadsleven. Binnen de Zuidvleugel van de Randstad en op korte afstand van de kust heeft Leiden eigenlijk alles wat je zoekt.

Een complete en gezellige stad om van te houden en om heerlijk te wonen. LEEF in Leiden. Jouw stad, jouw thuis.

Leiden - Terras